Kedi Sahiplenme

 Oyuncu, meraklı ve çok yaramaz kediler, tüm evlerini ve içindeki her şeyi keşfetmek için fazla beklemezler. kedi fiyatları nedenle, yeni yavru kedinizi veya yetişkin kedinizi eve getirmeden önce, evinizi güvenli ve kedilere karşı dayanıklı kılmak için temel bakımı garanti ettiğinizden emin olun. Şifonyerinizde asılı iplerden terk edilmiş alışveriş çantalarına ve güzellik ürünlerine kadar, kediniz için çok tehlikeli olabilecek günlük eşyaların bir listesi.

Evinizi yavru kedilere veya yetişkin kedilere karşı güvenli ve dayanıklı hale getirin
Dikkate alınması gereken pek çok şey varken, evinizi kediler için güvenli hale getirmek biraz planlama gerektirir. Evinizi güvenli bir ortam haline getirmek için göz önünde bulundurmanız gerekenler:
1. Pencereler ve kapılar
Yeni yetişkin kedinizi veya kedinizi eve getirdiğinizde, yeni yerine tamamen alışana, tüm aşıları olana ve kısırlaştırılana veya kısırlaştırılana kadar tüm pencereleri ve kapıları kapalı tutun.
2. Plastik poşetler
Tüm alışveriş çantalarınızı kedinizin ulaşamayacağı güvenli bir yerde saklayın. Alışveriş poşetleri kemirilirse, yutulursa veya kediniz içeride saklanırsa tehlikeli olabilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kedi Sahiplenme

Kedi Sahiplenme