Kedi Sahiplenme

 Evinizde size arkadaşlık edecek kedinizin, hangi araçlara ihtiyacı olacak?

• Diş plakası
İsim levhası kuşkusuz “kediler neye ihtiyaç duyar?” sorusunun önemli cevaplarından biridir. Dışarıdaki kediler ücretsiz olduğu için, mahalleyi keşfetmek için evden gizlice çıkmaları doğaldır. Böyle bir durumda, kedinizin bir yabancı tarafından teşhis edilebilmesi (böylece sokak kedisi olduğunu düşünmeyin ve sahiplenmeye çalışmayın) ve iade edilebilmesi için.

Birçok aile, kedilerine, verileri ve hayvanı bulmaları durumunda iletişim kuracakları telefon numarası hakkında bilgi içeren bir tasma takarlar. Yakanın boyunu çok sıkmaması veya çok geniş olmaması için doğru boyutta tasma seçimi önemlidir, böylece tasmanın içine pati sokup kaşınırken yakalanmazsınız.
• Kase ve su kabı
Elbette yemeğinizi koymak için bir kap, su için bir kap almayı unutmayacaksınız. Kedinizi beslemek için gereken porsiyonlar için uygun büyüklükte bir kase seçin. Su çeşmesi gibi bir su kabının daha sofistike bir versiyonunu da satın alabilirsiniz. Su çeşmesi, suyu kaseye dolaştırır, böylece günün herhangi bir saatinde her zaman taze su bulunur.

kedi sahiplenme Oyuncaklar
Onlar olmadan hiçbir liste tamamlanmış sayılmaz! Çok fazla oyuncak almanıza gerek yok, ancak yavru kedinizle oynarken dönüşümlü olarak kullanabileceğiniz yaklaşık üç oyuncağınız olduğundan emin olun. Oyun oynamak, motor becerilerini, bilişsel becerilerini geliştirmenin yanı sıra onları eğitmenin iyi bir yoludur. Bu yüzden listedeki bu öğeyi göz ardı etmeyin!

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kedi Sahiplenme

Kedi Sahiplenme